Mr.Ph. Krenar Dobroshi
      Farmacist & Magjistër për Kozmetikë

044/049 344-284           

  

Lexoni një truk të çuditshëm bukurie, por që ka efekt. Provo majonezën!

Mr.Ph. Krenar Dobroshi
Farmacist & Magjistër për kozmetikë
Qendra estetike-kozmetike “estethica”

 

Hapi i parë drejt kujdesit të fytyrës është përcaktimi i problemeve si dhe tipit të lëkurës. Nuk është e thënë kotë: “Bona diagnosis, bona curatio” – diagnostifikim i mirë, shërim i mirë.
Analiza e fytyrës
Mr.Ph. Krenar Dobroshi
Farmacist & Magjistër për kozmetikë
Qendra estetike-kozmetike “estethica”

 

Një qafë e bukur dhe e shëndetshme është simbol i elegancës dhe bukurisë. Është njëra prej pjesëve të trupit që reflekton kujdesin dhe bukurinë tonë. Në të njëjtën kohë është një matës i moshës tonë reale.
Qafa, simbol i elegancës dhe bukurisë

Mr.Ph. Krenar Dobroshi
Farmacist & Magjistër për kozmetikë
Qendra estetike-kozmetike “estethica” 

 

Çfarë nuk do të bënin shumica për ta mbajtur një lëkurë të re! Kjo dëshirë e ushqen industrinë kozmetike, ndërhyrjet plastike dhe shumë drejtime të shkencës. Për ruajtjen e freskisë së lëkurës, ju duhet të kujdeseni, ta mbroni dhe ta trajtoni atë.
Zbukurimi me efekt te kundërt

Mr.Ph. Krenar Dobroshi
Farmacist & Magjistër për kozmetikë
Qendra estetike-kozmetike “estethica” 

 

Kushdo që dëshiron të ketë tretman për drejtim afatgjatë, duhet të aplikojë tretmanin me keratinë apo drejtimin e përhershëm.
Dallimet në mes të tretmanit me keratinë dhe drejtimit të përhershëm të flokëve

Mr.Ph. Krenar Dobroshi
Farmacist & Magjistër për kozmetikë
Qendra estetike-kozmetike “estethica”

 

Faqja 2 prej 7

 

 

 

Reth Nesh

Kontakti

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.