Mr.Ph. Krenar Dobroshi
      Farmacist & Magjistër për Kozmetikë

044/049 344-284           

  

Çka na bën të dukemi më të moshuar? Çuditërisht, sikurse rrudhat dhe zbardhja e flokëve, mosha e shtyrë përcakton rrathët e errët rreth syve.
Rrathët e errët rreth syve


Mr.Ph. Krenar Dobroshi
Farmacist & Magjistër për kozmetikë
Qendra estetike-kozmetike “estethica”
 

 

Shëtitja në rërën e butë dhe dëgjimi i shfryrjes së valëve të detit diku në thellësi, është një ndër përjetimet më të mrekullueshme në plazh. Por, sapo ktheheni nga pushimi, përballeni me një realitet shumë të pakëndshëm...
Kujdesi i lëkurës në plazh


Mr.Ph. Krenar Dobroshi
Farmacist & Magjistër për kozmetikë
Qendra estetike-kozmetike “estethica”

 

Mendimet dhe dobitë tona nga dielli janë kontradiktore. Ne e dimë që është i domosdoshëm dhe pak dimë që është i dëmshëm. Rrallë ndokush nga ne dëshiron që të heqë dorë nga rrezitja apo nxirja e lëkurës.
Dielli dhe lëkura


Mr.Ph. Krenar Dobroshi
Farmacist & Magjistër për kozmetikë
Qendra estetike-kozmetike “estethica”
 

 

Në përgjithësi janë disa mënyra të mbrojtjes nga dielli si mbrojtja natyrale, mbrojtja nga rrobat, dhe mbrojtja me ndihmën e kremave kundër diellit.
Mbrojtja nga dielli


Mr.Ph. Krenar Dobroshi
Farmacist & Magjistër për kozmetikë
Qendra estetike-kozmetike “estethica”
 

 

Kemi dëgjuar shumë mite për lëkurën në sezonin e dimrit. Ekspertë të lëkurës na ndihmojnë të gjejmë kodin e kujdesit të lëkurës në kohë të ftohtë.
Tetë mite të lëkurës në dimër


Mr.Ph. Krenar Dobroshi
Farmacist & Magjistër për kozmetikë
Qendra estetike-kozmetike “estethica”
 

 

Faqja 6 prej 7

 

 

 

Reth Nesh

Kontakti

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.