Mr.Ph. Krenar Dobroshi
      Farmacist & Magjistër për Kozmetikë

044/049 344-284           

  

Sa shpesh duhet të bëni tretmane të fytyrës varet nga disa faktor – tipi i lëkurës, gjendja e lëkurës, qëllimi i tretmanit, buxheti, mosha dhe vendi ku jetoni.
Sa shpesh duhet bërë tretmane të fytyrës?

Mr.Ph. Krenar Dobroshi
Farmacist & Magjistër për kozmetikë
Qendra estetike-kozmetike “estethica”
 

 

Lexoni këshillat e mëposhtme për llojin e lëkurës suaj për një mirëmbajtje adekuate.
Këshilla për kujdesin e çdo lloji të lëkurës

Mr.Ph. Krenar Dobroshi
Farmacist & Magjistër për kozmetikë
Qendra estetike-kozmetike “estethica”
 

 

Lëkura juaj mbron trupin e juaj, por kjo nuk është e tëra. Është fytyra ajo që e shfaqni në botë. Kur është e shëndetshme është një burim i bukurisë. Zgjedhjet që i bëni çdo ditë – atë që hani, ku shkoni, si ndiheni – ndikojnë në pamjen e lëkurës suaj.
Si ndikon jeta në lëkurën tuaj


Mr.Ph. Krenar Dobroshi
Farmacist & Magjistër për kozmetikë
Qendra estetike-kozmetike “estethica”
 

 

Si duhet t’iu shmangeni lëkurës së thatë dhe si ta shtoni kujdesin në dimër?
10 këshilla për dimër

Mr.Ph. Krenar Dobroshi
Farmacist & Magjistër për kozmetikë
Qendra estetike-kozmetike “estethica”
 

 

Disa nga përgjigjet për hamendjet tona të zakonshme për kujdesin ditor...
Dymbëdhjetë pyetjet e zakonshme për kozmetikë


Mr.Ph. Krenar Dobroshi
Farmacist & Magjistër për kozmetikë
Qendra estetike-kozmetike “estethica”
 

 

Faqja 5 prej 7

 

 

 

Reth Nesh

Kontakti

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.