Mr.Ph. Krenar Dobroshi
      Farmacist & Magjistër për Kozmetikë

044/049 344-284           

  

Ky trajtim revolucionar eliminon deri në 95% flokët e dëmtuara, redukton dredhat dhe i shton shkëlqim të menjëhershëm flokëve.
Trajtimi amerikan për zbutjen e flokëve me keratinë
Mr.Ph. Krenar Dobroshi
Farmacist & Magjistër për kozmetikë
Qendra estetike-kozmetike “estethica”

 

Nëse sytë tuaj fillojnë të lotojnë, fytyra fillon të kruhet apo nëse keni shpërthim aknesh, mesiguri keni një reagim alergjik ndaj kozmetikës që e përdorni.
Si t’i shmangemi alergjive të kozmetikës
Mr.Ph. Krenar Dobroshi
Farmacist & Magjistër për kozmetikë
Qendra estetike-kozmetike “estethica”
  

 

Keni dëgjuar për përbërës që kthejnë kohën prapa? “Acai,” “Acidi alfa-lipoik,” dhe “Acidi alfa-hidroxi”, janë disa nga ato. Por në të vërtetë a mund t’i fshijnë rrudhat, riparojnë dëmet nga dielli, apo largojnë shenjat e plakjes?
Sekreti i produkteve kundër plakje

Mr.Ph. Krenar Dobroshi
Farmacist & Magjistër për kozmetikë
Qendra estetike-kozmetike “estethica”
 

 

Flirtuese, zbavitëse dhe e pa bezdishme, kjo pamje kjo e krijuar nga profesionalistja e grimit në Chanel, Angela Levin, pikërisht për këtë verë!
Si ta përvetësojmë pamjen e një “mbretëreshe të bronztë”
Mr.Ph. Krenar Dobroshi
Farmacist & Magjistër për kozmetikë
Qendra estetike-kozmetike “estethica”
 

 

Sa kohë duhet ta mbani hijezuesin e syve, brushat, buzëkuqin si dhe produktet tjera kozmetike varet nga disa faktorë. Ndër më të rëndësishmet veçohen: lloji i makijazhit, si është ruajtur, si dhe nëse keni pasur ndonjë infeksion të syrit.
Kur duhet ta hidhni makijazhin tuaj?
Mr.Ph. Krenar Dobroshi
Farmacist & Magjistër për kozmetikë
Qendra estetike-kozmetike “estethica”

 

Faqja 4 prej 7

 

 

 

Reth Nesh

Kontakti

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.