Mr.Ph. Krenar Dobroshi
      Farmacist & Magjistër për Kozmetikë

044/049 344-284           

  

Flokët duken bukur pas çdo fenirimi, mirëpo dëmtimi i vazhdueshëm i bën ato të mjerueshme. Kursimi i kohës dhe shmangia e dëmtimit të flokëve, janë disa nga arsyet kryesore pse preferohet drejtimi i përhershëm.
Drejtimi – fenirimi i përhershëm i flokëve
Mr.Ph. Krenar Dobroshi
Farmacist & Magjistër për kozmetikë
Qendra estetike-kozmetike “estethica”

 

Teoria “gjumit për bukuri” është e vërtetë. Lëkura juaj i përdor orët e gjumit për ta shëruar vetveten nga dëmtimet e ditës. Kur flini lëkura juaj ka gjasë të përmirësohet. Për këtë arsye mund të zgjoheni të freskët dhe pozitiv.
Dobitë që përfitojmë nga gjumi për bukuri
Mr.Ph. Krenar Dobroshi
Farmacist & Magjistër për kozmetikë
Qendra estetike-kozmetike “estethica”
 

 

Ka produkte të bollshme për kujdes të lëkurës dhe flokëve për femra. Por, për cilat me të vërtetë keni nevojë?
Produktet e domosdoshme për femra
Mr.Ph. Krenar Dobroshi
Farmacist & Magjistër për kozmetikë
Qendra estetike-kozmetike “estethica”
 

 

A është e vërtetë që disa pije sjellin dobi për bukuri – apo është thjeshtë një mendim i dëshiruar?
“Pijet e bukurisë” kanë pushtuar tregun kohëve të fundit, duke premtuar që mund ta transformojnë pijen në një produkt të fuqishëm kundër plakjes dhe perfeksionim të lëkurës.
E vërteta për pijet e ‘bukurisë’
Mr.Ph. Krenar Dobroshi
Farmacist & Magjistër për kozmetikë
Qendra estetike-kozmetike “estethica”

 

Përdorimi i vazhdueshëm i aparateve për tharje dhe stilim të flokëve, bën që struktura e flokut të degradohet, proteina dhe mineralet reduktohet dhe vie deri tek dehidrimi, këputja dhe shëmtimi i flokëve.
Ringjallja e flokëve me keratinë
Mr.Ph. Krenar Dobroshi
Farmacist & Magjistër për kozmetikë
Qendra estetike-kozmetike “estethica”

 

Faqja 3 prej 7

 

 

 

Reth Nesh

Kontakti

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.