Mr.Ph. Krenar Dobroshi
      Farmacist & Magjistër për Kozmetikë

044/049 344-284           

  

Shpërndaje në:
FaceBook  Twitter

Kemi dëgjuar që kremrat e bebeve bëjnë mrekulli. Por, a kanë me të vërtetë efikasitet dermo-riparues këto kremra?
 Mr.Ph. Krenar Dobroshi
Farmacist & Magjistër për kozmetikë
Qendra estetike-kozmetike “estethica”


Këshillë e çuditshme: Përdorimi i kremrave kundër skuqjes në zonën e pelenave për bebe (“diaper rash cream”), ndihmon për shërim të plasaritjeve në bërryla dhe shputa.

Eksperti përgjigjet: E vërtetë. Kremi kundër skuqjes që përdoret për bebe ka përbërës hidratues dhe anti-inflamator, të cilët ndihmojnë në hidrimin dhe riparimin e lëkurës. Është një zgjedhje e shpejt, por jo e përhershme.

Mund ta shikoni ilustrimin në youtube dhe lexoni më poshtë mënyrën e aplikimit:


1. Aplikoni sasi më shumë se zakonisht në zonat e plasaritura, në këtë rast në bërryla.
2. Shpërndani kremin mirë duke e lënë një shtresë të bardhë e cila absorbohet më vonë.
3. Mos e shpërlani pjesën e aplikuar.

 

 

 

Reth Nesh

Kontakti

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.