Mr.Ph. Krenar Dobroshi
      Farmacist & Magjistër për Kozmetikë

044/049 344-284           

  

Shpërndaje në:
FaceBook  Twitter

Përdorimi i vazhdueshëm i aparateve për tharje dhe stilim të flokëve, bën që struktura e flokut të degradohet, proteina dhe mineralet reduktohet dhe vie deri tek dehidrimi, këputja dhe shëmtimi i flokëve.
Ringjallja e flokëve me keratinë
Mr.Ph. Krenar Dobroshi
Farmacist & Magjistër për kozmetikë
Qendra estetike-kozmetike “estethica”

Moda e sotme dikton flokë të shëndetshme, të buta dhe me shkëlqim. Flokët e buta janë të dëshirueshme për shumicën, frizerët punojnë më lehtë me ato dhe është më lehtë të mirëmbahen në shtëpi.

Tretmani revolocionar për ringjalljen e flokëve nga sistemi Farouk, është tretman i ri që aplikohet nga profesionalistët. Ky tretman i pasuruar me përbërës shumë efektiv përveç përmirësimit të fibrave të flokëve dhe përmirësimit të strukturës së flokëve, flokët e çrregullta dhe ato dredha i bën të drejta për disa muaj.

Tretmani është i sigurt, i lehtë dhe i thjeshtë për tu aplikuar. Përparësia tjetër është çmimi shumë i volitshëm nëpër gjithë botën. Tretmani ka 3 formulacione për të gjitha tipet e flokëve: rezistente, të ngjyrosura apo të trajtuara me kemikale, dhe ato të dëmtuara.

 

 

 

 

Reth Nesh

Kontakti

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.