Mr.Ph. Krenar Dobroshi
      Farmacist & Magjistër për Kozmetikë

044/049 344-284           

  

Shpërndaje në:
FaceBook  Twitter

Ky trajtim revolucionar eliminon deri në 95% flokët e dëmtuara, redukton dredhat dhe i shton shkëlqim të menjëhershëm flokëve.
Trajtimi amerikan për zbutjen e flokëve me keratinë
Mr.Ph. Krenar Dobroshi
Farmacist & Magjistër për kozmetikë
Qendra estetike-kozmetike “estethica”

Është një kombinim ristrukturimi me proteina që i përforcon flokët. Kombinimi i proteinave me aminoacide lejon ndryshim të përkohshëm në strukturën e fibrave në flokë, duke i bërë flokët të krihen më lehtë, të duken më buta dhe me plotë shkëlqim.

Sa kohë qëndron tretmani?
Tretmani i zbutë edhe flokët më të egra dhe qëndron i tillë deri në 4 muaj.

A bën t’i ngjyros flokët?
Po, ngjyrosja e flokëve mund të bëhet në të njëjtën ditë.

A mund të përdoret ky tretman në flokët që janë të trajtuara me kemikale apo në flokët e drejtuara paraprakisht?
Po, në fakt mund ta rikthej hidratimin e flokëve, duke i bërë ato të shkëlqyeshme.

A mund t’i laj flokët pas tretmanit?
Sugjerohet që të pritet 1 ditë (24 orë) para pastrimit të flokëve.

 

 

 

 

Reth Nesh

Kontakti

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.