Mr.Ph. Krenar Dobroshi
      Farmacist & Magjistër për Kozmetikë

044/049 344-284           

  

Edhe pse rënia e flokëve i prek më tepër meshkujt, sipas Organizatës Amerikane të rënies së flokëve, femrat aktualisht përbëjnë 40% të rënies së flokëve.
Fakte për hollimin dhe rritjen e flokëve

 Mr.Ph. Krenar Dobroshi
Farmacist & Magjistër për kozmetikë
Qendra estetike-kozmetike “estethica”

 

Pjesa II

Në një periudhë kohore, pavarësisht tipit të lëkurës sonë, qoftë ajo edhe e yndyrshme, jemi përballur me dehidrim të vazhdueshëm. Gjeni arsyet prapa saj dhe trajtoni ato në kohë.

Losionet pastruese për fytyrë dhe trup
Mr.Ph. Krenar Dobroshi
Farmacist & Magjistër për kozmetikë
Qendra estetike-kozmetike “estethica”
 

 

Kërkesat janë të larta për zbardhjen apo ndryshimin e tonit të ngjyrës së flokëve. Janë mënyra dhe besime të ndryshme se si mund të arrihet një gjë e tillë.Mr.Ph. Krenar Dobroshi
Farmacist & Magjistër për kozmetikë
Qendra estetike-kozmetike “estethica”

 

Në një periudhë kohore, pavarësisht tipit të lëkurës sonë, qoftë ajo edhe e yndyrshme, jemi përballur me dehidrim të vazhdueshëm. Gjeni arsyet prapa saj dhe trajtoni ato në kohë.
Lëkurën e tharë trajtojeni me kohë


Mr.Ph. Krenar Dobroshi
Farmacist & Magjistër për kozmetikë
Qendra estetike-kozmetike “estethica”
 

 

Kemi dëgjuar që kremrat e bebeve bëjnë mrekulli. Por, a kanë me të vërtetë efikasitet dermo-riparues këto kremra?
 Mr.Ph. Krenar Dobroshi
Farmacist & Magjistër për kozmetikë
Qendra estetike-kozmetike “estethica”

 

Faqja 1 prej 7

 

 

 

Reth Nesh

Kontakti

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.