Mr.Ph. Krenar Dobroshi
      Farmacist & Magjistër për Kozmetikë

044/049 344-284           

  

Formim dhe ngjyrosje te vetullave

Formimi i vetullave bëhet sipas rregullës së artë - dimesioneve ideale te fytyrës.
Bëhet matja e pikave te fytyrës dhe në bazë të saj bëhet edhe formimi i tyre.


Ngjyrosja zgjatë deri në 3-4 javë.


 

 

 

Reth Nesh

Kontakti

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.