Mr.Ph. Krenar Dobroshi
      Farmacist & Magjistër për Kozmetikë

044/049 344-284           

  

Pigmentim afatgjatë i vetullave, eyeliner, buzëve

Pigmentim afatgjatë - permanent i vetullave, eyeliner, buzëve


* Teknika më e avancuar me aparaturën më moderne. E njohur si teknika me fije fije, mundëson dukje sa më natyrale;

* Aparatura gjermane e teknologjisë së fundit e pajisur me laser për trajtim sa më efikas;

* Dhimbje dhe skuqje minimale;

* Ngjyrat organike të licensuara pa efekte anësore - nuk përmbajnë minerale;

* Pigmentim prej 1 deri në 3 vite;

 

 

 

Reth Nesh

Kontakti

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.