Mr.Ph. Krenar Dobroshi
      Farmacist & Magjistër për Kozmetikë

044/049 344-284           

  

Analiza e flokëve

Analiza e flokëve bëhet përmes aparaturës e cila bën zmadhim 80 herë, 250 herë, dhe 800 herë të fijeve të flokut si dhe të kaftës. Në bazë të këtyre matjeve konstatohen të gjitha parametrat e flokëve.

Analiza profesionale e flokëve, përfshinë:

-         Zmadhim digjital dhe diagnozë shkencore e flokëve dhe kafkës

-         Analizë automatike e flokëve

-         7 lloje të testeve:

* yndyrën;
* kafkën;
* poret;
* vëllimin – densitetin;
* dëmtimet e flokut;
* trashësinë;
* rënien e flokëve.


Sipas raportit përfundimtar bëhet propozimi i produkteve sipas llojit specifik të flokëve.


 

 

 

Reth Nesh

Kontakti

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.