Mr.Ph. Krenar Dobroshi
      Farmacist & Magjistër për Kozmetikë

044/049 344-284           

  

Shërbimet

Me kombinimin e dijës, përvojave të personelit si dhe me teknologjinë e avancuar ofrojmë këto shërbime:* Në bashkëpunim me qendrën estetike kirurgjike në Stamboll “estethica”, bëjmë transferin dhe akomodimin e pacientëve të cilët dëshirojnë të kenë çfarë do lloj ndërhyrje estetike;                                                       *  Analiza/Matje të detajuara të
1. Fytyrës
2. Flokëve

3. Trupit

 

 

* Produkte përkatëse sipas analizës.

- Produkte për mirëmbajtje të lëkurës (anti-aging, peeling, kundër rrudhave, hidratim, shtim të elasticitetit)
- Krema kundër diellit Solante, Babe, SkinCode
- Produkte kundër rënies së flokëve

- Produkte për balancimin e aciditetit në trup

 

 

Pigmentim afatëgjatë - permanent i vetullave, eyeliner, buzëve

sherbimet

 
 

* Depilim laserik & klasik 
* Stilim & prerje të flokëve
* Grim profesional me M.A.C.
* Tretmane
* Formim dhe Ngjyrosje të vetullave
* Drejtim afatgjatë i flokëve & Tretmani me keratinë
* Manicure & Pedicure
* Konsultim


 


Pigmentim afatgjatë - permanent i vetullave, eyeliner, buzëve

Rreth Nesh

 

 

 

Reth Nesh

Kontakti

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.