Mr.Ph. Krenar Dobroshi
      Farmacist & Magjistër për Kozmetikë

044/049 344-284           

  

Buzë të ndrojtura

Profili juaj 
Nuk duroni të rrini në ambientet e mbyllura, por as nuk pëlqeni të jeni në qendër të diskutime. Je sentimentale, e dashuruar me gjërat e thjeshta të jetës, ëndërrimtare. 
Dashurinë e jetës tënde e ëndërron: vetëm ju të dy, larg njerëzve dhe gjithçkaje. Në realitet burri perfekt jo vetëm duhet të kujdeset për ty, të të përkëdheli, por duhet të bëj të ndihesh e sigurt dhe e mbrojtur.

Sugjerimet për trukun 
Në mbrëmje për të pastruar trukun evitoni tonikun dhe përdorni qumësht hidratues ose duke i fërkuar me një copë pambuku të lagur në lëngun të mandarinave të shtrydhura. Kjo bën që të ruajnë butësinë si dhe shmang tharjen dhe krijimin e cipave.

Ngjyrat e trukut: Për buzët tuaja përdorni ngjyrat e çelëta në tonalitetin e natyrales: bezhë, e purpurt. Në version fluid dhe shkëlqyes.

 

 

 

Reth Nesh

Kontakti

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.