Mr.Ph. Krenar Dobroshi
      Farmacist & Magjistër për Kozmetikë

044/049 344-284           

  

Lëkurën e tharë trajtoje me kohë

Në një periudhë kohore, pavarësisht tipit të lëkurës sonë, qoftë ajo edhe e yndyrshme, përballemi me dehidrim të vazhdueshëm. Mos prisni shumë gjatë para se ta trajtoni problemin.

Mr.Ph. Krenar Dobroshi
Qendra estetike-kozmetike “Estethica”
facebook.com/estethica.prishtine
044/049 344-284, 038/733-407

Shumica e njerëzve fillojnë përdorimin e hidratuesve pasi që vërejnë që lëkura e tyre është krejtësisht e tharë. Kjo ndihmon poashtu, por natyrisht që më pak se të ishte trajtuar qysh në fillim.

Mënyra më e mirë e hidratimit është përdorimi i kremit menjëherë pas larjes së fytyrës.

Zgjidhja: Thajeni lëkurën me anë të peshqirit dhe hidratoni të gjithë sipërfaqen e lëkurës

 

 

 

Reth Nesh

Kontakti

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.