Po mbushet..

 • MISIONI

____

Qendra “estethica” e hapur në 2012, me një personel dhe teknologji të avancuar, ofron shërbime të dedikuara të gjithë klientëve. Duke u bazuar në Bukurinë e Shëndetshme, në rend të parë vendosim shëndetin dhe pastaj mbi të ndërtojmë bukurinë.

Duke synuar që qendra jonë të jetë një pikë e kompletuar që çdokush mund t’i marr të gjitha shërbimet e nevojshme për bukuri dhe mirëmbajtje të lëkurës, kemi plane strategjike për zgjerim të shërbimeve si dhe bashkëpunime me një ndër qendrat më të mëdha estetike-kirurgjike në Stamboll.

Bazuar në teorinë që shërbimi i ngrohtë të jetë i kombinuar me teknologjitë dhe produktet e përzgjedhura, mundohemi të japim rezultate që sigurojnë se të gjithë klientët do të ndahen të kënaqur.

Me vazhdimin e hovshëm të zgjerimit tonë synojmë që të jemi pika referuese
e të qenit dhe ndjerit të bukur dhe të shëndetshëm.

 • BALANCE BODY
  AND MIND

 • HEALTHY
  DAILY LIFE

 • YOGA MONTH
  CHALLENGE

 • SHËRBIMET

____

Me kombinimin e dijës, përvojave të personelit si dhe me teknologjinë e avancuar ofrojmë këto shërbime:

* Në bashkëpunim me qendrën estetike kirurgjike në Stamboll “estethica”, bëjmë transferin dhe akomodimin e pacientëve të cilët dëshirojnë të kenë çfarë do lloj ndërhyrje estetike;

* Analiza/Matje të detajuara të
1. Fytyrës
2. Flokëve
3. Trupit

* Produkte përkatëse sipas analizës.
- Produkte për mirëmbajtje të lëkurës (anti-aging, peeling, kundër rrudhave, hidratim, shtim të elasticitetit)
- Krema kundër diellit Solante, Babe, SkinCode
- Produkte kundër rënies së flokëve
- Produkte për balancimin e aciditetit në trup

* Pigmentim afatëgjatë - permanent i vetullave, eyeliner, buzëve sherbimet
* Depilim laserik & klasik
* Stilim & prerje të flokëve
* Grim profesional me M.A.C.
* Tretmane
* Formim dhe Ngjyrosje të vetullave
* Drejtim afatgjatë i flokëve & Tretmani me keratinë
* Manicure & Pedicure
* Konsultim

Addresa

____

 • Rr. Sheshi Zahir Pajaziti p/n
 • afër restauran Mexicano
 • Kosovë / Prishtinë
 • info@estethica-ks.com
 • estethica.ks

Kontakti

____

 • 044/049 344-284
 • 038/ 733-407
 • krenar.dobroshi@estethica-ks.com
 • info@estethica-ks.com
 • estethica.ks