Produkte dhe Tretmane

Produktet shumë efikase janë të përzgjedhura nga kompani të ndryshme.- Krema anti-aging (kundër rrudhave/plakjes);

- Krema kundër rrezatimit diellor me faktor (spf) të lartë;
- Krema hidratues/regjenerues;
- Krema depigmentues (kundër shenjave);
- Krema eksfoliant/peeling (fërkues të lëkurës);
- Tonik për pastrim dhe ngushtim të poreve;
- Qumësht për pastrim;
- Vajra esencial, kundër rrudhave dhe hidratues për fytyrë;
si dhe shumë produkte tjera për të gjitha tipet e lëkurës dhe flokëve.

Të gjitha produktet propozohen sipas analizave që bëhen në qendrën tonë estetike.Tretmanet


Sipas analizës së fytyrës bëhet përzgjedhja e tretmanit adekuat. Tretmanet përfshinë:

- pastrim të lëkurës;
- peeling – largim të qelizave të vdekura;
- maska të shumëllojshme:
* maska e ozonit – efekte regjeneruese, depigmentues, hidratues, kundër rrudhave (anti-aging);
* maska e argjilit bën pastrimin e poreve, largon qelizat e vdekura, luan rolin astringent (ngushtimin e poreve);
* maska 3D – maskë e përkryer, bën hidratimin e lëkurës, lufton shenjat e fytyrës, shton elasticitetin, ngre/përmbledh fytyrën (lifting), lufton
yndyrën dhe aknet në lëkurë.