Pigmentim afatgjatë i vetullave, eyeliner, buzëve

Pigmentim afatgjatë - permanent i vetullave, eyeliner, buzëve

* Teknika më e avancuar me aparaturën më moderne. E njohur si teknika me fije fije, mundëson dukje sa më natyrale;

* Aparatura gjermane e teknologjisë së fundit e pajisur me laser për trajtim sa më efikas;

* Dhimbje dhe skuqje minimale;

* Ngjyrat organike të licensuara pa efekte anësore - nuk përmbajnë minerale;

* Pigmentim prej 1 deri në 3 vite;